BUS I BRÄNDÖN

1 juni åkte jag, Minja, Malin, Sara och hennes två hundar Nellie (Golden-mix) och Skoj (Jack Russell-mix) till deras stuga. Vi stannade där två nätter och njöt av att komma bort från stadslivet lite.


DEVIL SNOR UPPMÄRKSAMHETEN

Bilder från den 25 maj då Minja låg och tuggade på en av sina favoritleksaker (Dino som vi kallar den) fram till att hon får syn på Devil ;) Då var inte Dino lika intressant längre..


PÅ BESÖK I TÖRE

Den 21 maj var vi till Töre och hälsade på hos Berith och hennes två taxar Filippa och Tarja. Men roligast hade Minja så klart med valpen av de två taxarna, Tarja. Full far var det i Beriths trädgård, fram till att vi hade fått upp hundhagen som vi placerade hundarna i. Väl där så hittade dom ett nytt nöje! Nämligen att gräva en fin jord"grop" som dom sedan kunde ligga och mysa i :)


MAMMA ÄR VIMSIG

Mamma är vimsig..

Organiserad som hon är så tänkte hon ju uppdatera med bilder och info i tidsordning och börja med det äldsta först, men inte lyckades hon med det inte! Hon missade ju totalt bilderna från då vi var och hälsade på hemma hos Himling's den 12 maj.Bilder från då jag och min bror Jack leker för fulltSen hittade jag en gömma under altanen! Zibelle blev avundsjuk och ville också in där under. Men tji fick hon! För hon rymdes inte ;)Och mamma, hon satt bara på altanen och kliade den äldre damen Zamira som inte alls var intresserad av att leka med oss!

Nästa gång får ni se bilder från då jag var i Töre och hälsade på hos Berith och hade jätteroligt med hennes taxvalp Tarja..


18 MAJ @ LINDAS STUGA

Som jag skrev så kommer jag uppdatera med bilder och info från maj & juni..

Den 18 maj var det strålande sol och riktig sommarvärme, så då bestämde jag & Linda oss för att fara med hundarna till hennes stuga. Minja, Julle (Lindas hund/Minjas favorit) och Bella (Lindas mammas svarta schäfertik) levde livet både i vattnet och uppe på land. Ett riktigt paradis för hundar var det! Och det var även då Minja tog sitt livs första dopp :)


LILLA SPECIALEN

I fredags så var det utställningsdags på Lilla Specialen i Piteå och jag måste säga att vi blev riktigt imponerade av den lilla tösen. Hon var otroligt duktig och det blev ju inte sämre av att hon blev Valpklass 1a, BIR-valp 4-6 mån, BIS-Valp 2a och fick HP med kritiken:

5 månader feminin tik av god typ, mycket goda proportioner, samt huvudet.
Mycket god hals och överlinje, mycket goda vinklar.
Rör sig mycket bra, trevligt temperament, välvisad!

Jag är så stolt och framtida utställningar kommer bokas in!Minja, Niklas och jag i väntan på att Lilla Specialen skulle dra igång.Tre bilder från då Minja befann sig i utställningsringen med Anki som handler. Tack Anki för ett mycket bra uppvisande!


VI BER OM URSÄKT

Det är många som saknar bloggandet och vi ber om ursäkt för att det har uteblivit i över två månaders tid. Men jag (Camilla) har jobbat väldigt mycket, vilket även husse Niklas har gjort, och de dagar och timmar som inte har bestått av jobb har istället bestått av bad, bus och äventyr :)

Men nu tänkte jag faktiskt att vi skulle försöka börja skärpa oss lite. Så nu kommer det att komma uppdateringar med bilder och info från maj, juni & ras-specialen inom kort ;)


RSS 2.0