SKOGSPROMENADER

Nu tycker jag att matte har varit på tok för seg med uppdatering här i bloggen igen! Så nu ser jag till att det händer någonting här. Även min gudmor, som Malin kallar sig, klagade på att matte inte uppdaterat på länge!

Jag kan meddela att jag har fått fara på skogspromenad två dagar i rad. Första dagen med matte, Helena och hennes två Dvärgpinscher-tikar Anju & Chilla. Andra dagen blev det samma gäng + Bjarne & Wheaten-tiken Jaffa.Bilder från skogspromenad nr.1Bilder från skogspromenad nr.2


Och imorgon ska jag bl.a få fara och träffa min kullbror "Jack"
Det ser jag fram emot! :)

MATDAGS & DRAGKAMP


Minja - Matdags from Camilla Larsson on Vimeo.

Jag måste bara få skryta med det här klippet över hur duktig Minja är vid matdags :) Samma sak är det då vi ska ut genom dörren. Då sitter hon vid tröskeln och kliver inte ut förrän man säger varsågod!

 

Minja & Julle - Dragkamp from Camilla Larsson on Vimeo.

Jag kom även på att jag aldrig har fotat då Minja har lekt med sin favorit Julle (labrador/collie-blandisen) Så då passade jag på att filma då dom lekte igår! Dragkampen pågick hur länge som helst och Minja vägrade inse att Julle inte rörde sig ur fläcken hur mycket hon än drog :)

 


"TUGGLÅDA"

Nej, nu tycker jag att matte är alldeles för seg med att uppdatera bloggen så nu tar jag saken i egna tassar!

I söndags så for matte och hennes kusin Niklas på en massa ärenden. Det var ett himla körande fram och tillbaka, hit och dit! Men dom fick jäkta runt bäst dom ville, för jag hade det gott och mysigt i baksätet med oxöra & sömn!

Då vi kom hem igen så hade matte en överraskning till mig.. en svinkul och j*kligt god "tugglåda" med spännande godis i!

Så klart kunde ju inte matte hålla sig från att fota mig då jag låg och gnagade på denna låda ;)


MYS-BUS MED DEVIL


Minja ville lukta på Devils tass men det tyckte inte han att hon skulle göra ;)Minja och Devil mys-busar med lite kärleksfulla bett!


BESÖK AV ANYA

I torsdags så kom min kusin Niklas och hans tjej Emma hit och hälsade på. Med sig hade dom även min fasters whippet/cocker spaniel-valp, Anya, som är ca 7 månader och fyf*n så kul det var för Minja att äntligen få leka med en valp! Någon som var lika busig, dampig och galen som henne själv :)


Här är bilder på de två odjuren:


RSS 2.0